Varkens

  Vanaf de dracht van de zeug en de geboorte van de big tot aan het einde van de vleesvarkensfase, biedt VDS u de juiste premix en ondersteunt u dagelijks om een optimaal rendement te garanderen.

  Premix op maat voor varkens

  Hoge groei, lage voerconversie, een laag sterftecijfer, antibiotica-vrije voeders, wettelijke en ecologische vereisten (N, P, Cu, Zn)... Allemaal zaken waar u als varkenshouder rekening mee moet houden.

  Onze praktische kennis in combinatie met een doorgedreven expertise in voeders voor varkens per genetica en levensfase, zorgen ervoor dat we de beste premixen en additieven op maat kunnen samenstellen.

  Afgestemd op jouw noden

  Wat je vraag ook is, onze filosofie is om je een voorstel op maat te maken dat volledig voldoet aan jouw eisen en aan de specifieke behoeften van de dieren.

  Biggen

  Zorg voor een optimale start met een uitgebalanceerde voeding met goed verteerbare grondstoffen en weinig anti-nutritionele factoren. We helpen u diarreeproblemen te vermijden en voorzien specifieke tools ter vervanging van zinkoxide en antibiotica om de uitdagingen rond spenen het hoofd te bieden.

  Zeugen

  In de drachtperiode focussen we op een vlotte bronst, conditieopbouw en een hoog aantal geboren, vitale biggen. Tijdens de lactatieperiode stimuleren we de eetlust, een vlotte melkproductie, conditiebehoud en een hoog toomgewicht. We verlengen de levensduur door een goede opfok en correcte vitaminering en mineralenvoorziening.

  Vleesvarkens

  Over de diverse genetica heen focussen we op een verbeterde dagelijkse groei en op de voerconversie met aandacht voor de kostprijs van het voer. We voegen extra additieven toe om de darmgezondheid op peil te houden en de uitval te minimaliseren, naargelang het voer in meel- of korrelvorm is. Tot slot kunnen we het voeder bijsturen om de vleeskwaliteit te optimaliseren.

  Onze bijkomende diensten

  We begeleiden u met nutritioneel advies voor de juiste samenstelling van uw veevoeders en met persoonlijke ondersteuning op de boerderij.

   

  Waarom voor VDS kiezen?

  Veehouders, veevoederproducenten, distributeurs... VDS is er om aan al uw behoeften te voldoen.

  Met een modern machinepark en een schat aan praktische kennis kunnen we u een professionele, betrouwbare en persoonlijke service bieden.

  De klant en zijn eisen staan bij ons centraal. Onze werkwijze is duidelijk: het is een samenwerkingsproces tussen onze verschillende afdelingen waarbij de klant van A tot Z wordt betrokken, geïnformeerd en ondersteund. Flexibiliteit, hands-on en no-nonsense zijn onze kernwoorden.

  En om u van dienst te zijn, een multicultureel team van 25 gemotiveerde mensen, elk met hun eigen specialiteit, klaar om elke uitdaging aan te gaan !

  Wat zeggen onze klanten?

  Contacteer ons

  Hebt u als veevoederfabrikant, veehouder of distributeur een vraag? VDS staat voor u klaar !

  We slaan de informatie die je ons bezorgt tijdelijk op en respecteren jouw privacy.

  VDS NV

  Paanderstraat 40
  8540 Deerlijk
  Belgium

  Contactgegevens

  Met steun van