Premix solutions & more

  Al jaar en dag produceren wij premixen en additieven op maat en verlenen we professioneel advies voor voerproducenten in veeteelt en aquacultuur
  Onze producten

  Optimaal rendement dankzij optimale voeding

  Elke diersoort, elke genetica en elke levensfase vereist aangepaste voeding om het vooropgestelde rendement te behalen of te optimaliseren. Dankzij onze jarenlange ervaring en 25-koppig team van (nutritionele) experten kunnen we diervoeder op maat formuleren voor varkens, runderen, pluimvee en aquacultuur.

  Vermijd verteringsproblemen, voorkom uitval en stimuleer de vruchtbaarheid en spijsvertering. Dat is slechts een greep uit wat we voor u als veevoederfabrikant en uw klanten kunnen doen. 

  Kent u onze MAXIBUFF?

  VDS Premix ontwikkelde een eigen pensbuffer als economisch alternatief voor natriumbicarbonaat en zeewierkalk. Met Maxibuff ben je zeker van een gezonde pens.

  Over ons

  Familiebedrijf in hart en nieren

  VDS werd opgericht in 1966 en groeide uit tot een dynamische kmo in West-Vlaanderen, België. We staan veevoederfabrieken en boeren in zowel veeteelt als aquacultuur bij met raad en daad, van nutritioneel en veterinair advies tot ondersteuning bij de uitbouw van een nieuwe fabriek of productielijn.

  Ook op zoek naar een langetermijnpartner?

  Onze jarenlange ervaring en expertise in veevoeder, voerfabrieken, veeteelt en aquacultuur maakt van ons een partner waar u op kunt rekenen. 

  VDS NV

  Paanderstraat 40
  8540 Deerlijk
  Belgium

  Contactgegevens

  Met steun van