Aquacultuur

  Garnalen en vissen hebben specifieke behoeften en VDS biedt u de juiste premix om u een optimale opbrengst te garanderen en u te helpen uw dagelijkse uitdagingen aan te gaan.

  Premix op maat voor garnalen en vissen

  VDS ontwikkelt en test additievenblends in de eigen aquacultuur R&D-afdeling om onder meer de darmgezondheid van garnalen en vissen te optimaliseren. We stellen premixen op maat samen in functie van lokale beschikbare grondstoffen en de kweekomstandigheden voor de specifieke garnaal- en vissoorten.

  Dankzij decennialange ervaring in het ondersteunen van garnalenkweek wereldwijd is onze expertise hierin zeer groot. 

  Afgestemd op jouw noden

  Wat je vraag ook is, onze filosofie is om je een voorstel op maat te maken dat volledig voldoet aan jouw eisen en aan de specifieke behoeften van de dieren.

  Vismeelvervangers

  Op basis van dierlijke eiwitten van West-Europese origine biedt VDS kwaliteitsvolle vismeelvervangers aan die zeer goed verteren. Op basis van uw lokale grondstoffen zorgen we voor een uitgebalanceerd aminozuurpatroon. Het is tot slot mogelijk vitamines, mineralen en additieven toe te voegen om tot een volledig concentraat te komen.

  C-Force

  Onze eigen C-Force is een unieke combinatie van zuren, vetzuren en gistproducten en werd ontwikkeld en getest in onze R&D-afdeling en in de praktijk. C-Force zorgt voor een verhoogde darmgezondheid, een verbeterde voederconversie en grotere groei. De mortaliteit daalt dankzij een betere bescherming tegen pathogenen en infecties.

  Ziektepreventie

  Vibrio-infecties, uitbraken van het white spot syndrome virus, EMS en tal van andere pathogenen kunnen een grote impact hebben op de technische resultaten van uw aquacultuuronderneming. VDS biedt premixen en concentraten op maat aan, zodat u specifieke additieven, de juiste antioxidanten en een uitgebalanceerde voederformulatie kunt toedienen met het oog op ziektepreventie.

  Onze bijkomende diensten

  We begeleiden u met nutritioneel advies voor de juiste samenstelling van uw veevoeders en met persoonlijke ondersteuning op de boerderij.

   

  Waarom voor VDS kiezen?

  Veehouders, veevoederproducenten, distributeurs... VDS is er om aan al uw behoeften te voldoen.

  Met een modern machinepark en een schat aan praktische kennis kunnen we u een professionele, betrouwbare en persoonlijke service bieden.

  De klant en zijn eisen staan bij ons centraal. Onze werkwijze is duidelijk: het is een samenwerkingsproces tussen onze verschillende afdelingen waarbij de klant van A tot Z wordt betrokken, geïnformeerd en ondersteund. Flexibiliteit, hands-on en no-nonsense zijn onze kernwoorden.

  En om u van dienst te zijn, een multicultureel team van 25 gemotiveerde mensen, elk met hun eigen specialiteit, klaar om elke uitdaging aan te gaan !

  Wat zeggen onze klanten?

  Contacteer ons

  Hebt u als veevoederfabrikant, veehouder of distributeur een vraag? VDS staat voor u klaar !

  We slaan de informatie die je ons bezorgt tijdelijk op en respecteren jouw privacy.

  VDS NV

  Paanderstraat 40
  8540 Deerlijk
  Belgium

  Contactgegevens

  Met steun van