Runderen

  Ongeacht het type herkauwer, VDS heeft de juiste premix voor de behoeften van het dier en werkt elke dag met u samen om optimale prestaties te garanderen.

  Premix op maat voor runderen

  Samen voorkomen we ketose, acidose en kalfziekte. Op basis van uw gewenste technische resultaten bekijken we welke vitamines en mineralen uw runderen nodig hebben om optimaal te renderen.

  We stellen de vitamines en mineralen bij om de vruchtbaarheid, klauw- of uiergezondheid te verbeteren.

  Afgestemd op jouw noden

  Wat je vraag ook is, onze filosofie is om je een voorstel op maat te maken dat volledig voldoet aan jouw eisen en aan de specifieke behoeften van de dieren.

  Melkvee

  Een goeie kalveropfok is belangrijk voor een hoge melkproductie in een latere fase. Hier kunnen we samen met u aan werken. VDS biedt ook aangepaste oplossingen aan in de droogstand en lactatiestart om problematieken als ketose en kalfziekte aan te pakken. Daarnaast focussen we op een goede weerstandsopbouw tegen mastitis en gebruiken we aminozuren om de productie te verhogen en de stikstofuitstoot te verlagen. 

  Vleesvee

  VDS bekijkt welke aangepaste producten voor intensieve of extensieve opfok voor u in aanmerking komen. Ook bieden we verschillende oplossingen voor pensverzuring aan en verhogen we de vruchtbaarheid door extra betacaroteen en andere antioxidanten aan de voederformule toe te voegen.

  Kleine herkauwers

  Ook voor schapen en geiten voorzien we oplossingen op maat, zoals aangepaste mineraalvoorziening naast de weidegang of het stalrantsoen. Per ras hebben we aandacht voor de correcte dosis mineralen. Tekorten willen we vermijden, overdosissen evenzeer.

  Onze bijkomende diensten

  We begeleiden u met nutritioneel advies voor de juiste samenstelling van uw veevoeders en met persoonlijke ondersteuning op de boerderij.

   

  Waarom voor VDS kiezen?

  Veehouders, veevoederproducenten, distributeurs... VDS is er om aan al uw behoeften te voldoen.

  Met een modern machinepark en een schat aan praktische kennis kunnen we u een professionele, betrouwbare en persoonlijke service bieden.

  De klant en zijn eisen staan bij ons centraal. Onze werkwijze is duidelijk: het is een samenwerkingsproces tussen onze verschillende afdelingen waarbij de klant van A tot Z wordt betrokken, geïnformeerd en ondersteund. Flexibiliteit, hands-on en no-nonsense zijn onze kernwoorden.

  En om u van dienst te zijn, een multicultureel team van 25 gemotiveerde mensen, elk met hun eigen specialiteit, klaar om elke uitdaging aan te gaan !

  Wat zeggen onze klanten?

  Contacteer ons

  Hebt u als veevoederfabrikant, veehouder of distributeur een vraag? VDS staat voor u klaar !

  We slaan de informatie die je ons bezorgt tijdelijk op en respecteren jouw privacy.

  VDS NV

  Paanderstraat 40
  8540 Deerlijk
  Belgium

  Contactgegevens

  Met steun van