Pluimvee

  Of het nu gaat om moederdieren of om legkippen of vleeskippen, VDS kan u de juiste premix aanbieden en u dagelijks ondersteunen om optimale prestaties te garanderen.

  Premix op maat voor pluimvee

  Dankzij nutritionele oplossingen op maat kunt u de eiproductie maximaliseren, de eischaalkwaliteit verbeteren, het uitkippercentage vergroten, en meer.

  Afhankelijk van de noden en de omstandigheden in de kwekerij, de specifieke genetica en de levensfase van de dieren, stelt VDS voormengsels op maat samen. Samen maximaliseren we de opbrengst.

  Afgestemd op jouw noden

  Wat je vraag ook is, onze filosofie is om je een voorstel op maat te maken dat volledig voldoet aan jouw eisen en aan de specifieke behoeften van de dieren.

  Vleeskippen

  VDS voorziet premixen en additieven op maat voor een verbeterde strooiselkwaliteit, vleeskwaliteit en darmgezondheid. Afhankelijk van het specifieke lastenboek bieden we voederadviezen, afgestemd op uw gewenste resultaten en rendement.

  Legkippen

  Een verlengde legperiode? Heeft de dooier niet de gewenste kleur of is de eischaalkwaliteit niet voldoende goed? Dergelijke problemen bij legkippen kunnen worden aangepakt door de voeding aan te passen. Graag geven we u voederadvies of creëren we uw formule op maat.

  Reproductie

  Hebt u moederdieren? Dan moet de vruchtbaarheid optimaal zijn en het uitkippercentage zo groot mogelijk. Door de moederdieren van bij het begin aangepaste voeding aan te bieden, zullen de eendagskuikens meteen van betere kwaliteit zijn.

  Onze bijkomende diensten

  We begeleiden u met nutritioneel advies voor de juiste samenstelling van uw veevoeders en met persoonlijke ondersteuning op de boerderij.

   

  Waarom voor VDS kiezen?

  Veehouders, veevoederproducenten, distributeurs... VDS is er om aan al uw behoeften te voldoen.

  Met een modern machinepark en een schat aan praktische kennis kunnen we u een professionele, betrouwbare en persoonlijke service bieden.

  De klant en zijn eisen staan bij ons centraal. Onze werkwijze is duidelijk: het is een samenwerkingsproces tussen onze verschillende afdelingen waarbij de klant van A tot Z wordt betrokken, geïnformeerd en ondersteund. Flexibiliteit, hands-on en no-nonsense zijn onze kernwoorden.

  En om u van dienst te zijn, een multicultureel team van 25 gemotiveerde mensen, elk met hun eigen specialiteit, klaar om elke uitdaging aan te gaan !

  Wat zeggen onze klanten?

  Contacteer ons

  Hebt u als veevoederfabrikant, veehouder of distributeur een vraag? VDS staat voor u klaar !

  We slaan de informatie die je ons bezorgt tijdelijk op en respecteren jouw privacy.

  VDS NV

  Paanderstraat 40
  8540 Deerlijk
  Belgium

  Contactgegevens

  Met steun van