Onze diensten

  We begeleiden u met nutritioneel advies voor de juiste samenstelling van uw veevoeders en met persoonlijke ondersteuning op de boerderij.

  Veevoerfabrieken.

  Voerfabrieken of mengvoederfabrieken kunnen op een uitgebreide dienstverlening rekenen. Zo kunnen we ter plaatse komen om uw fabriek door te lichten en te ondersteunen met doorgedreven productie- en managementadvies. Ook voor wisselstukken en procesoptimalisatie is VDS een vaste waarde in de sector.
  Onze consultants komen graag bij u langs om het productieproces te bestuderen en processen te optimaliseren. We bekijken hoe we uw fysische voerkwaliteit kunnen verbeteren door machine-instellingen of grondstofkeuzes aan te passen. 
  Dankzij ons uitgebreid netwerk in de sector kunnen we u in een mum van tijd uit de nood helpen en de juiste wisselstukken leveren. Desgewenst komen we die bij u in de fabriek met kennis van zaken vervangen.
  Een grote investering, nieuwe voerfabriek of uitbreiding van uw bestaande fabriek? We voeren graag een haalbaarheidsstudie uit om te bekijken hoe snel u uw investering kunt terugwinnen. Het bouwproces kunnen we van A tot Z begeleiden in samenwerking met onze partners.

  Nutritie.

  Op basis van de beschikbare grondstoffen en hun prijzen, de levensfase van het dier en de specifieke genetica stellen we de ideale voeding samen. Met onze geavanceerde software formuleren we uw eindvoeders waarin onze premixen vermengd worden. 

  Merkt u een voedergerelateerd probleem op? Een slechte vertering, een te lage voeropname, onrust in de stal, of iets anders… Dan kunnen we de formule optimaliseren met aangepaste grondstoffen en extra additieven.

  Expertise.

  Uw klant draagt zijn relatie met u als veevoederfabrikant hoog in het vaandel en verwacht steeds meer van uw dienstverlening. Bij problemen in de stal kunt u ons als expert meenemen. Uw klanten kunnen ons ook inschakelen voor veterinair advies op de boerderij. Organiseert u een studiedag? Schakel ons in voor uw seminaries.
  Merkt uw klant een probleem op in de stal? Onze  experten kunnen niet alleen advies geven over de voeding, maar ook over klimaataanpassingen, luchtkwaliteit, waterkwaliteit en meer. Te veel uitval? Ook dan kunnen we de oorzaak achterhalen en het probleem verhelpen.
  Heeft uw klant problemen in de stal? Dan kunt u een extra service bieden door één van onze veeartsen langs te sturen. VDS heeft een aantal gespecialiseerde veeartsen in huis die kunnen worden ingeschakeld voor de diagnose van ziektes, behandelschema’s, vaccinatieprogramma’s, gezondheidsmonitoring en bedrijfsbegeleiding.
  Wanneer u als marketingactie of extra service een studiedag voor uw klanten wenst te organiseren of hen een opleiding wil aanbieden, komen wij graag langs als gastspreker. Welke uitdagingen kent uw klant? Met welke expertise help je hem vooruit? We brainstormen graag mee en stellen samen met jou een programma op maat op.

  Ook op zoek naar een langetermijnpartner?

  Onze jarenlange ervaring en expertise in veevoeder, voerfabrieken, veeteelt en aquacultuur maakt van ons een partner waar u op kunt rekenen. 

  VDS NV

  Paanderstraat 40
  8540 Deerlijk
  Belgium

  Contactgegevens

  Met steun van